WELLBEING CSOMAG3.jpg

WELLBEING csomagunk az alváselemzéssel, az ösztönös működés felkutatásával és a jelenlévő stresszfaktorok beazonosításával olyan egyedi szolgáltatást kínál, amellyel nem csupán az egyén jól-léte fejleszthető, de a vállalati szinten realizált hatékonyság is jelentősen növelhető. Egy kérdőívből, annak szakértői kiértékeléséből, és egy célirányos coaching alkalomból olyan változási folyamat indítható meg, amely hatással van az egyén szűkebb és tágabb környezetére.

 

Miért?

Napjainkban a jól-lét, a jó közérzet felértékelődött. A járvány időszaka rámutatott arra, hogy kritikus és a megszokottnál megterhelőbb helyzetekben a humán erőforrás legalapvetőbb igényei – úgy mint kiegyensúlyozott alvás, megfelelő táplálkozás, fizikai fittség és lelki egyensúly – fokozott figyelmet kívánnak az egészséges és hatékony működés fenntartása érdekében. Bebizonyosodott, hogy a korábbi általános megoldások nem csak az infrastruktúra, de az operatív folyamatok terén sem működnek, nem működhetnek. Személyre szabott megoldásokra van most szükség, hogy az egyén jól-létén keresztül a vállalati hatékonyság szinten tartható vagy növelhető legyen.

 

A kollégák teljesítményének mérhetőségére már rendkívül sok módszer létezik, de ezen módszerek többsége a jelenlegi helyzetben nem alkalmazható. A home office-szal az eddig jól elkülöníthető munka és magánélet határai összemosódnak, és az eddiginél is nagyobb hatást gyakorolnak egymásra. A közös pont, ami a munkára és a magánéletre is óriási hatással van: az alvás minősége, a bioritmus, és a stressztűrő képesség.

 

Ezért választottuk és alkottuk meg csomagunk alapjául a részletes alvásdiagnosztikai és stresszforrás felmérést, amire alapozzuk a fejlesztést.

 

Hogyan?

Wellbeing csomagunk három területre fókuszál: az egyén alvási szokásaira, a belső, ösztönös ritmusára és az életében jelenlévő stresszforrásokra. A programban résztvevők a részletes teszt kitöltését követően az értékelő beszélgetés során mindhárom területről kapnak egy összefoglaló képet, cselekvési/fejlesztési tervet és folyamatot arra, hogy az erőforrásaik segítségével és ne azokkal szemben váljanak sikeressé. A coaching során célunk a közép és hosszútávon fenntartható stabilitás felé vezető út meghatározása, amely a szakmai sikerességet és a teljesítőképességet is befolyásolja.

 

A bevezető ár kiemelt partnereinknek 2020. december 31-ig történő megrendelésekre érvényes, a megvásárolt csomagok 2021. március 31-ig felhasználhatóak.

 

A Mindpool egy olyan szakmai közösség, melynek tagjai elkötelezett hívei a munkahelyi légkör javításának. Tapasztalataink és hitünk szerint az emberi tényező az üzlet sikeréhez nagyobb részben járul hozzá, mint amennyire gondolnánk. Szívügyünk a szerethető munkahelyek kialakítása, amihez mi a humán potenciál kibontakoztatásában állunk rendelkezésre.