Gyógyító kapcsolatok


Mindenkinek van sérülése. Kisebb-nagyobb. Kapcsolatainkat jelentős mértékben meghatározzák ezek a sérülések mindaddig, amíg nem tudatosítjuk őket, nem nézünk szembe, nem fogadjuk el és nem áll szándékunkban meggyógyulni.

Abban a pillanatban, amikor felismered, hogy a sérülésedből kapcsolódsz, felelősséged van. Ugyanis a másik ember sérülését hívod életre, és ha nem nőttetek fel a gyógyuláshoz/gyógyításhoz, rendre tapostok bele egymás sérülékeny, fájó sebeibe.

Fel kell tehát nőni, saját magad felelős szülőjévé válni, és elindulni az egészséges, gyógyító kapcsolódások irányába. Ehhez csupán az kell, hogy felismerd, tisztán ráláss a sebeidre, és amikor a sérülésed követelné a kapcsolódást, ne engedd közel mások sérüléseihez. Védd meg és öleld át, mint egy gyermeket, aki még nem tudja mit akar és miért sír. Tudatosítsd magadban, hogy a sérült gyermeki részed követelőzik, és ébreszd fel a gondoskodó, empatikus, érett felnőtt részedet. Kapcsolódj ezzel a felnőtt részeddel másokhoz, ugyanis csak így van esély arra, hogy az érett bizalom légkörében feltárt sebek balzsamos figyelemben részesüljenek és gyógyuljanak.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!