Szeretem a munkahelyem!


A szerethető munkahelyekért kampányolok, nap mint nap ezen téma kapcsán tartok gondolatébresztő kurzusokat, tréningeket, miközben jómagam szabadúszó vagyok.

Hogy lehet ez, miközben a hitelességet hirdetem???

A legtöbb karrierváltóval ellentétben én nem szerettem volna szabadúszóvá válni. Jól éreztem magam a multi kultiban (közel 15 évet töltöttem különböző iparágak kiemelt cégeinél), kifejezetten örömmel és lelkesen jártam be dolgozni. Remek csapatok alakultak körülöttem, és hiszem, hogy ebben nekem is jókora részem volt.

A konstruktív és inspiráló munkahelyi légkörért szívesen dolgoztam már akkor is!

Mégis váltanom kellett. A Maslow piramis csúcsára érkeztem, az Önmegvalósítás vált a leginkább motiváló tényezővé számomra, és sajnos ezt az akkori HR stratégia nem támogatta. Ha megtette volna és átenged a HR területre, szerintem ma egy sikeres HR vezető lennék. Szomorú és csalódott voltam, dühös, mert óriási potenciált éreztem magamban a váltásra. Szerettem volna kötelékben maradni, és kamatoztatni tudásomat, beteljesíteni missziómat. Végül kényszerből lettem vállalkozó (igen kitartó és következetes, támogatások nélküli munka volt), mert elhatároztam, nem engedem el az álmom: termékek és szolgáltatások helyett csapatokat fejlesszek.

Mára megbarátkoztam a vállalkozói léttel, hiszen így sok helyre eljut az üzenetem. Lassan pedig társak is megjelentek körülöttem, így már nem is feltétlenül egyedül kell gondolkodnom és alkotnom.

Engem minden munkahelyemen a minőségi emberi kapcsolatok tartottak éberen és lelkesen. Még nehéz időszakokban, kihívást jelentő szakmai helyzetekben is nagy összefogással és örömmel haladtunk át. Ezt képviselem és mutatom meg mindenhol, ahol járok!

A volt kollégáimnak és feletteseimnek pedig nagy hálával tartozom, mert remek példát mutattak, bármely iskolánál különb tanítóim és inspirátoraim voltak!

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!