Szeretem a munkahelyem!


A szerethető munkahelyekért kampányolok, nap mint nap ezen téma kapcsán tartok gondolatébresztő kurzusokat, tréningeket, miközben jómagam szabadúszó vagyok.

Hogy lehet ez, miközben a hitelességet hirdetem???

A legtöbb karrierváltóval ellentétben én nem szerettem volna szabadúszóvá válni. Jól éreztem magam a multi kultiban (közel 15 évet töltöttem különböző iparágak kiemelt cégeinél), kifejezetten örömmel és lelkesen jártam be dolgozni. Remek csapatok alakultak körülöttem, és hiszem, hogy ebben nekem is jókora részem volt.

A konstruktív és inspiráló munkahelyi légkörért szívesen dolgoztam már akkor is!

Mégis váltanom kellett. A Maslow piramis csúcsára érkeztem, az Önmegvalósítás vált a leginkább motiváló tényezővé számomra, és sajnos ezt az akkori HR stratégia nem támogatta. Ha megtette volna és átenged a HR területre, szerintem ma egy sikeres HR vezető lennék. Szomorú és csalódott voltam, dühös, mert óriási potenciált éreztem magamban a váltásra. Szerettem volna kötelékben maradni, és kamatoztatni tudásomat, beteljesíteni missziómat. Végül kényszerből lettem vállalkozó (igen kitartó és következetes, támogatások nélküli munka volt), mert elhatároztam, nem engedem el az álmom: termékek és szolgáltatások helyett csapatokat fejlesszek.

Mára megbarátkoztam a vállalkozói léttel, hiszen így sok helyre eljut az üzenetem. Lassan pedig társak is megjelentek körülöttem, így már nem is feltétlenül egyedül kell gondolkodnom és alkotnom.

Engem minden munkahelyemen a minőségi emberi kapcsolatok tartottak éberen és lelkesen. Még nehéz időszakokban, kihívást jelentő szakmai helyzetekben is nagy összefogással és örömmel haladtunk át. Ezt képviselem és mutatom meg mindenhol, ahol járok!

A volt kollégáimnak és feletteseimnek pedig nagy hálával tartozom, mert remek példát mutattak, bármely iskolánál különb tanítóim és inspirátoraim voltak!

Kiemelt bejegyzés