Superteam™


csapatmunka

Az üzleti siker egyik titka a magas intelligencia. Főleg, ha az értelmi, érzelmi és kommunikációs intelligencia kéz a kézben jár. Ezért örömmel hoztunk létre együttműködést "Az év intelligens vállalata" pályázat szervezőjével, a Mensa HungarIQa Egyesülettel. Párbeszéd Műhelyem és a Barra Kommunikációs Intézet közös felajánlása a nyerteseknek: egy Superteam™ érzelmi- és kommunikációs intelligencia fejlesztő teamcoaching nap.

A pályázat nyerteseinek az egy nap során ízelítőt adunk fejlesztési módszereinkről, egyfajta saját élményű bemutató lesz. Gondolatébresztőnek szánjuk, annak megerősítésére, hogy a magas értelmi intelligencia mellett a hatékony együttműködés kulcsa a magas érzelmi- és kommunikációs intelligencia.

Superteam™ képzésünk alapja: mindenki a másik ember tükrében tud fejlődni. A csoportdinamikát tehát önfejlesztésre használjuk, ugyanakkor ennek következménye a csoport fejlődése!

Superteam™ képzésünk célja, hogy rávilágítson az egyén viselkedési- és kommunikációs mintáira, azok hatásaira a csoportműködésre, a változtatási lehetőségekre és a következmények megértésére. Arra keressük a választ, hogy mitől működik jól egy csapat, és mit kíván egy ilyen hatékony működés az egyéntől? Az intelligencia fejlesztése lesz fókuszban, melynek lényege, hogy az (akár jól működő) ösztönös viselkedés helyett tudatossá váljanak a helyzetekre adott reakciók.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!