Csapatépítő Reality


Hamarosan indul a légkondi háború szezon.. Remek apropó a valódi, megoldás fókuszú párbeszéd gyakorlására!:)

„A legtöbb értelmes embernek nincs szüksége arra, hogy egy vitában feltétlenül igaza legyen. Arra viszont igen, hogy meghallgassák, és tudja, mondanivalóját fontolóra vették, reagáltak rá.” Patrick Lencioni

Szinte mindegyik céges asszertív kommunikációs tréningen előkerül ez a probléma. Ki a hideget, ki pedig a meleget szereti. Évek óta nem találtok megoldást? Itt a lehetőség: vadonatúj fejlesztésem, a CSAPATÉPÍTŐ REALITY!

Bármi, apróságnak tűnő hétköznapi probléma megkeserítheti a munkahelyi légkört, ha nincs egyetértés. Például hogyan legyen rend, hogyan alakítható az irodai környezet komfortosabbá, a szociális tevékenységek harmonikusabbá, a merev szakmai események emberivé. Legtöbb esetben mindössze apró, könnyen megvalósítható ötleteken múlik, hogy jobban érezzük magunkat az irodában. Az együtt dolgozó kollégák a tréning során saját környezetüket és működésüket alakítják, finomítják, miközben maguk is egymásra hangolódnak.

Ötvöztem az asszertív kommunikációs tréningek legelemibb eszközeit a gyakorlatias, valódi problémákra fókuszáló mediációval, konfliktuskezeléssel. Ott avatkozom be, ahol a probléma, vagy fejlesztendő igény van! A legtöbb tréning kimozdít a megszokott munkahelyi környezetből. Én azonban nem elviszem, hanem beviszem a tréninget az irodába! Az új hatásokat így nem a megváltozott körülmények biztosítják, hanem a meglévő körülményekben próbáljuk felfedezni az újszerű lehetőségeket.

Szó szerint is RENDhagyó, hatékony, gyakorlatias, valós helyzetekkel dolgozó programom két összefüggő célja: érzelmi intelligencia és párbeszéd kultúra fejlesztés, munkahelyi környezet és légkör javítás. Érdekel?

Kiemelt bejegyzés