Párbeszéd tanfolyam


Vannak emberek, akik nem tudnak NEM-et mondani. Vannak emberek, akik olyanok társaságát keresik, akik nem tudnak NEM-et mondani. Előbbiek behódolnak, utóbbiak uralkodnak. Előbbiek szeretnek adni, utóbbiak szeretnek kapni. Egyik sem jó vagy rossz, talán csak akkor, ha beleragadunk ezekbe a viselkedési mintákba. A passzív és a manipulatív viselkedési stílus egyaránt konfliktuskerülő magatartás. Ha szeretnél megtanulni konstruktívan NEM-et mondani, vagy felismerni és kezelni manipulatív hajlamaidat, a Párbeszéd tanfolyamon adok receptet.

"Már megint iszonyú lassú vagy, egész egyszerűen megőrjítesz. Pörögj már fel!" helyett "Feszültséget okoz bennem, hogy el fogunk késni. Fontos számomra ez a találkozó, ezért kérlek készülj el olyan gyorsan, amilyen gyorsan lehetséges."

Az asszertív kommunikáció ordítás helyett - fordítás. Az agresszív és az asszertív stílus beleáll a konfliktusba. De nem mindegy, hogyan. Fordíts a párbeszéd stílusodon, fordíts az életeden. Legyél érthető és érezhető.

A Párbeszéd tanfolyamon gyakorlatias, hatékony, sallang mentes, egyszerű technikákat sajátíthatsz el. Tanulj meg szívből beszÉlni!

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!