Kezdj el őszintén beszÉlni!


Ha rend van a lélek gardróbodban, nem a helyzetek és emberek fogják rángatni érzelmeidet, hanem te választhatod meg azokat, magad és mások kedvére! Az érzelmi intelligencia gondolati rugalmasság függvénye. Nézz körül a lelkedben, rakj rendet a fejedben, és kezdj el őszintén beszÉlni!

A mediáció nem más, mint az asszertív kommunikáció gyakorlása éles élethelyzetben. Csodás "tréning" azoknak, akik azonnal szeretnék beépíteni mindennapjaikba a tanultakat. Kapcsolataink a legnagyobb lehetőség a fejlődésre, a legtiszteletreméltóbb gyakorlótársaink életünk során. Hiszek abban, hogy a problémák megoldásának akkor és ott van helye, ahol és amikor azok felmerülnek, és akikkel felmerülnek. A tréningek, elvonulások, terápiák védett teszt környezetet biztosítanak, én azonban a valóság szentségét, megtartó és biztonságos erejét közvetítem. Ha egyedül nem megy, indulj el velem a tudatos és kreatív kommunikáció útján. Engedd meg, hogy inspiráljalak abban, hogyan fejezd ki magad éppen aktuális helyzetekben, kapcsolatokban.

Ismerkedj meg érzelmeiddel, hogy aztán a megfelelő időben és helyen tudd elővenni a gardróbból az alkalomhoz illő lélekdarabodat.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!