Gyógyító Párbeszéd

Jelen kapcsolataink elképesztő lehetőséget rejtenek az Önismeret fejlesztésére.

Természetesen tisztelettel adózom minden múltban történt események feloldására törekvő terápiának és módszernek, hatékonyságukat elismerem, igazi eredményt azonban az hoz, ha a felismeréseket jelen kapcsolataidra át tudod fordítani, és azokban gyökeres változásokat megvalósítani. Nem szeretnék illúziókat táplálni, ezért őszintén mondom, kemény munka. Kitartást, éberséget, tudatosságot követel, érett hozzáállást, elkötelezettséget. Az eredmények sem azonnal és látványosan érkeznek, nem kíséri őket ováció és elismerés.

Ez egy egyéni utazás, melyet a belső motiváció motorja kell, hogy hajtson, különben leáll. De megéri újra és újra beindítani, hiszen Kapcsolataink ezáltal úgy válhatnak egyéni fejlődésünk forrásává, hogy csodás mellékhatásként Ők is lehetőséget, inspirációt kapnak, gyógyulnak.

Kifejezni magunkat egy kapcsolatban sokféleképpen lehet, de a hétköznapi életben a Párbeszéd a leggyakrabban használt eszközünk embertársaink megértésére. Ezért megtanulni úgy kommunikálni, hogy azzal képesek legyünk éppen az adott helyzetnek megfelelően, tudatosan, hitelesen és kellő érzékenységgel kifejezni magunkat, törekedve a belső, ezáltal a külsö egyensúlyra - gyógyító és inspiráló hatású!

Remélem már Te is úton vagy, ha nem, akkor felébred benned a vágy, hogy elindulj!

Az első lépés az Önreflexió, vagyis a Belső Párbeszéd felerősítése. Ha már hallod és megérted saját magadat, akkor meg van a Középpont, ahonnan indulhat a hiteles Külső Párbeszéd, melyet aztán művészi szintű Önkifejezéssé lehet fejleszteni.

Várlak szeretettel érzelmi kommunikációs kurzusaimon. Részletek az Események menüpontban.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!