Bringás szuperegóm


tour-de-france-20071.jpg

Jogsim több, mint 20 éve van, rendszeresen, napi szinten vezetek. Miután van bennem némi irányítási mánia, ezért gondolhatjátok, nagyon szeretek vezetni.:)

Pár éve végre biciklizni is megtanultam, büszke is vagyok magamra, hogy már a városban is merek közlekedni, egyre magabiztosabban. Tavaly még csak itt tartottam (részletek a kollégáimnak írt beszámolókból):

„A mai napon jópár embert megnevettettem, anélkül hogy megszólítottam volna őket. Ugyanis bringával jöttem dolgozni. Felvetődhet jogosan a kérdés, ez miért olyan vicces… Csupán azért, mert nem tudok biciklizni…:) Egy szakaszon komoly drukkereim is akadtak, hogy épségben átjussak az Alkotás úton. Kérlek 4-5 körül drukkoljatok Ti is, hogy egyben hazajussak.”

Másnap: „Egész biztosan sokan aggódtatok értem, vagy inkább a projektorért, ezért jelzem, hogy sűrű „Áááááááá, nem tudom bevenni a kanyart” és „Vigyázz, jövök!” felkiáltások mellett tegnap szerencsésen hazaértem a projektorral együtt…:) Ez utóbbi felkiáltásra azért volt szükség, mert egy ilyen profi bringásnak minek csengő a biciklijére…”

Szóval itt tartottam tavaly. Fejlődésem óriási ugrását a minap történt helyzettel erősíteném meg: Tekerek a bringaúton az Erzsébet híd felé, közvetlen az autóút mellett. Van ott egy sebességmérő tábla, ami figyelmeztet, ha túl gyorsan mész. És bejelzett: 54, lassíts! Én meg automatikusan fékeztem. Neeeeem, mielőtt azt gondolnátok engem mért, dehogy. A közeledő autót mérte, éppen csak az agyam nem fogta, hogy nem autót, hanem bringát vezet, és jó esetben is kb. 10 km/óra sebességgel haladok… Jót nevettem magamon, mekkora bringás szuperegóm növekedett.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!