Új-hullámos gondolkodás

Az emberi létnek különleges csodája a gondolkodás képessége.

Gondolataink energiája óriási fegyver. Meghatározza érzelmi életünket, ezáltal testi folyamatainkat és emberi kapcsolatainkat.

Ezért nem mindegy, hogyan gondolkodunk.

Van egy ösvény, amit a legtöbben ismerünk. A gondolat megjelenik a fejben - legtöbbször tudattalanul, berögzött szokások, minták alapján -, majd lemegy a szívbe és érzelmet generál, az érzelem pedig továbbhalad a testbe, illetve a szájon ki a világba kommunikáció formájában. Sokszor, ha zavaró az érzelem, a testben blokkokat, betegséget, az emberi kapcsolatokban kényelmetlen helyzeteket okozva.

Van azonban egy lehetőség, egy kicsit hosszabb ösvény, de higgyétek el, megéri kitaposni, bejáratni. Amikor is a gondolatból kialakult érzelem mielőtt továbbhaladna a testbe vagy a szájon ki a világba, előbb visszatér a fejbe, tudatosít, ha szükséges átalakít, és így megy ismét a már járt ösvényre. Ezt a folyamatot nevezem én érzelemtudatosságnak, eredményét pedig érzelmi intelligenciának. Fejlesztésével és gyakorlással új dimenzióba emelheted emberi kapcsolataidat, hovatovább bizonyos testi tünetek, betegségek elfogadását, lelkednek küldött üzeneteinek megértését, és ezáltal a betegség lelki okának kezelését, mely alapvető fontosságú lépés a gyógyuláshoz.

Kiemelt bejegyzés
Legfrissebb bejegyzések
Témák
Arhívum

Ha szeretél értesítést kapni az új bejegyzésekről, iratkozz fel a Hírlevélre (lap alján)!