Halász Ágnes

mediátor

ÉrtékRendet teremtek

Életem fő fókuszában mindig az emberi értékek és kapcsolatok álltak, állnak. Kíváncsi, nyílt érdeklődéssel, alapvető bizalommal fordulok az emberek felé, segítek eligazodni az érzelmek viharában és támogatom a mentális erősödést. Bátor önelfogadásban, hiteles önkifejezésben és támogató, felemelő emberi kapcsolatok kibontakoztatásában segítek.

Elkötelezetten közvetítem, hogy a külső és belső konfliktusok kezelésének és az érett érzelmi kommunikációnak az élet minden területén jelentős szerepe van, hiszen mélyíti és tartalmassá teszi létünket, kapcsolatainkat.

Hogyan jutottam idáig?

Van, amire születni kell. Én szó szerint vigasznak és kapcsolatépítőnek születtem. Szüleim első gyermeke, nővérem egy tragikus balesetben életét vesztette. El sem tudom képzelni, mit élhetett át Édesanyám és Édesapám, belegondolni sem merek.  Gyászukban fogantam és jöttem világra, bízom benne, akkor és azóta is vigaszt és értelmet adva újra életüknek.

Sokáig, hosszú évekig tartott, mire kezdőcsomagomat megértettem, elfogadtam és átformáltam úgy, hogy választott feladatomat örömmel valósítsam meg, immár felnőttként és tudatosan. Elsősorban tehát nagyobb traumát, veszteséget megélt, vagy fordulóponton lévő embereknek segítek az élet újraépítésében.

Jómagam is estem át komolyabb veszteségeken, legyen az anyagi vagy érzelmi jellegű, a gyászt azonban mindig megengedtem magamnak, így a megmunkált alapokon csodás újjászületésekben volt részem.

Életemet sikerélmények sora is kíséri, szinte mindig elértem, amit célul tűztem magam elé. Ugyanakkor sokszor tapasztaltam azt is, hogy a cél felé vezető úton kimerültem, elfáradtam, motivációt vesztettem. Engem minden munkahelyemen (Budapesti Értéktőzsde - PR menedzserként, Magyar Telekom - projektvezetőként) a minőségi emberi kapcsolatok tartottak éberen és lelkesen. Még nehéz időszakokban, kihívást jelentő szakmai helyzetekben is nagy összefogással és örömmel haladtunk át. A konstruktív és inspiráló munkahelyi légkörért kampányolok azóta is!

 

A bizalom, derű és kíváncsiság sosem hagyott magamra, kimeríthetetlen forrásként támogat.

Ezt a LELKIERŐt ébresztem fel a hozzám fordulókban. Mindezt pedig azért, hogy olyan világot teremtsünk, amiben szívesen élnénk: tele bátor, érzékeny emberekkel és felemelő kapcsolatokkal.

Munkám során a gyors megértés, racionális gondolkodás, érzékenység és kreativitás jellemez. Szeretem az embereket, meglátom és megmutatom a bennük és a helyzetekben rejlő potenciált.

Amit kollégáim, vezetőim, illetve a tréningeken, foglalkozásokon résztvevők mondtak rólam:

megbízható, out-of-the-box gondolkodású, optimista, precíz, határozott, figyelmes, értelmes, intelligens, közvetlen.

 

A természetességet és hitelességet közvetítem, partneri és egyenrangú viszonyokra törekszem.

Képességeim fejlődését és alkalmazott eszköztáramat inspirálták:

Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesület tanácsadó képzés

Elméleti és gyakorlati mediátor képzés

Hospice tanfolyam és szolgálat, illetve

Gyászcsoport vezetői, Gyásztanácsadó képzés

Katie Byron - "A munka" módszere

Drága Családom, Barátaim és Kollégáim, akik néha tudtukon kívül gyakorlótársaim:)

Közgazdász diplomáim (MÜTF, BME MBA)

Halász Ágnes: 0630 467 1624, ahalaszagnes@gmail.com

Adatvédelmi szabályzat

  • Facebook Social Icon

Érdekelnek az aktualitások: