hogyan.jpg

Rendterápia

  • Facebook

Élettér alakítás az önismeret fényében

A rendrakás nem feltétlenül egy egyszerű rutinfeladat: átalakulás, változás, finomhangolás. Időt, energiát, figyelmet és odaadást igényel.

Környezeted rendezése belső rendezgetést is lehetővé tesz, sokszor ennek eredménye kézzelfoghatóbb lesz, mint maga a rend körülötted.

A változás szelét viszem hozzád, és rajtad múlik, hogy kis fuvallatot vagy erős, mindent kisöprő szelet választasz. A döntés és a megoldás a Te kezedben van!

Az alkalmanként 2 órás konzultáció során a jelenlegi helyzeted megértésében segítek, majd lelki és hivatásos rendrakóként gyakorlatias iránymutatást is adok a változáshoz. Kívül, belül.

Izgalmas, egyben hatékony Önmunka ez, a Rendben vagyok! állapot irányába formál.

AElőzetes konzultáció díja: 10.000Ft/alkalom

Előzetes tanácsadás díja: 20.000Ft/alkalom

​Forgatókönyv elkészítése, ami alapján egyedül tudsz haladni: 15.000Ft

Online utánkövetés: 5.000Ft/30 perc

 

Időpont egyeztetés vagy kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal.

 

15hospice.jpg

METAMORFÓZIS veszteségfeldolgozó egyéni konzultáció

Veszteségek sebeit gyógyító beszélgetések.

 

Egy gyászmunka természetes módon, segítség nélkül is lezajlik. Ha viszont megakad, akár észrevétlenül befolyásolja a kapcsolódási és/vagy funkcionális életvitelt. Az érzelmek megdermednek, bezárt, hibernált állapotba kerül a lélek, és megszokja a hideget.

A veszteség fájdalma van, hogy sosem múlik el. Éppen ezért a gyógyító beszélgetések célja nem fájdalomcsillapítás, hanem a meleg vigasz megtapasztalása.

Bármikor is történt a számodra megrendítő veszteség, és bármilyen formában (szeretted elvesztése, válás, egészséged elvesztése, munkahely megszűnése, értékvesztés), a gyógyító beszélgetések vigaszt nyújtanak, és ebben az elfogadó térben csendes átalakulás veszi kezdetét.

A konzultáció díja alkalmanként: 8.000Ft/1 óra